Kolmården

Hej, imorgon bitti runt 8 så ska jag och pappa åka till kolmården. Det kommer att ta typ 1 timme och 45 minuter dit så vi åker tidigt för det öppnar 10 och vi ska satsa på att vara där då. Vi ska bara vara där över dagen så vi åker hem när det stänger.
Vi ska gå runt och kolla på djuren och gå på olika shower och äta buffe. Det ska bli mysigt!
Ni får väl se hur mkt jag bloggar imorgon
 
Kram, Linn

Juni-Favoriter

Hej, nu tänkte jag göra en JUNI-FAVORITER. För er som inte vet vad det är så är det när man skriver om de prudukterna man använt mest under den senaste månaden. 
Vi börjar:
 
Hårprudukter:
 
Det här balsamsprayat från Schwarzkopf Gliss
Det är grymt bra och gör så håret ser fräsht ut och det går verkligen hur lätt som helst att borsta igenom det. Har använt det dagligen denna månad.
Det var den enda hårprudukten.
 
Parfym:
 
Min all-time favourite, Mango Tempatation
DEN LUKTAR MEGA-GOTT!
 
Smink:
 
Une, Mascara
 
Har dock inte haft den så länge men endå så är den grym. Separerar asbra och ger en schysst längd på fransarna.
 
ELF, Puder
Det här pudret från elf är helt okej bra. Det är mitt enda så får ju lov att använda det om jag vill ha puder men det är grymt för att kosta typ 20 kr.
 
Random:
 
Body Butter, Mango
Återfuktar bra och håller i ett helt dygn typ. Det tog tyvärr slut den här månaden. Jag hade bara 60 ml med den men det här body buttret är bästa ever.
 
Urban Ears, Svarta
 
 
Bra ljud. Basen är grym och man blir helt insolerad i dem. Svarta är snyggast!
 
Bikini, Cubus
 
 
Snygg, snygg & ännu mer snygg. Älskar den verkligen!! Det dåliga med den är att man får ful bränna men skit samma.
 
Det var mina junifavoriter. Har såklart lite till men det här är de saker jag helt klart använt mest av allt
Kram, Linn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollister-Outfit

Hej, här är en outfit med endast kläder från hollister. Tycker den passar bra nu på sommaren. Väldigt lätt men endå snygg och funkar både "en dag med kompisarna", "en dag på stan" och "på stranden". Parfymen luktar sött och vaniljigt men samtidigt somrigt. Tröjan består av snygga blåa nyanser och är lite genomskinlig men lätt att matcha till nästan vilka shorts som helst t. ex vita. Dom vita shortsen finns det väl inte så mkt att säga om mer att de är vita och somriga som är najziga till en färgglad topp. Allt tillsammans kostar 805 kr om jag har räknat rätt. Ett helt okej pris för allt men det går nog att hitta billigare på t. ex H&M, gina eller cubus.
 
kommentera om ni vill ha fler sånna här inlägg
Kram, Linn
 
 
 
 

Aj aj!

Hej! Det blev en händelse rik stund på "stranden" eller vi gick till några klippor lite längre bort som vi inte skulle ha gjort...
Vi gick dit och badade. Såklart blev jag livrädd för att det skulle komma ngt sjömonster ur havet och äta upp mig, är rädd för vatten som är som det va där vid klipporna. Ni kanske förstår vad jag menar!
Men vi badade lite och helt plötsligt svider det till under min fot och så tar jag upp foten men jag ser först inget men efter typ två sekunder så kommer det massa blod. Vi går upp och fixar det och pappa stack till ett café och hämta plåster.
Såret är 2 mm djupt, vilket är ganska mkt tycker jag och så är det typ 3 cm långt men huden under foten är ganska tjock så det är ingen fara men det var obehaglig. Jag och pappa fick lite rivmärken från musslor under fötterna och pappa fick 3 st på knät.
[kunde inte ladda upp ngn bild]

Det var min lilla resa till "stranden"
Kram, Linn


Lista: Saker jag vill ha

Hej, nu ska jag göra en lista med saker jag vill ha. Jag gör lite copy på min kompis Ebba men jag hoppas det är okej, som tröst kan jag länka hennes blogg här http://eebbbaas.blogg.se .
 
Victorias Secret, Body mist, Lost in Fantasy
 
The Body Shop, Body Butter, Hallon
Hollister, Shorts
Lancôme, Mascara, Hypnôse
 
Det var den listan, Kram Linn!
 

Äntligen sol

Hej, idag är det fint väder! Iaf där jag bor och det är ju alltid trevligt. Jag och pappa ska nog åka och bada... Skönt, älskar sol och att bada.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har lite blogg-torka men så kan det vara ibland så ni får stå ut :-P
 
Kram, Linn

Mot pappa!!

Hej hej!
Idag ska jag till pappa och ska vara där hela nästa vecka. Vi kanske ska till Kolmården eller skara sommarlovs eller ja vi får se vad det blir, något iaf!!

Men hoppas ni har en bra dag!
Kram, Linn


Dagen och allt

Hejsan!
Idag har jag som sagt varit med Felicia och det blev Inge vidare bra väder idag heller så vi va hemma hos henne och bakade lite olika saker men det blev gott. Sen kollade vi på tv om ngt program med mammor som anmälde sina barn (som va typ 2-8 år) till modetävlingar eller vad man ska kalla det.

Var med mamma i vby på eftermiddagen/kvällskvisten. Köpte bara en sak. En jättefin klänning från Lindex för 299:-, tycker verkligen den är jättesööt! Sorry för dålig och slarvig bild men orkade inte ta fram kameran!

Kram, Linn


One day med Hanna

Hejsan!
Idag har jag varit med Hanna och vi träffades klockan elva och åkte tsm till åkeshovs-badet och hade lite skojs där. Sen gick jag hem, åt lunch och gick hem till henne och vi hittade på lite olika saker men orkar inte berätta allt...
Imorgon ska jag vara med Felicia och vi ska till kanaan om det blir fint väder annars får vi väl hitta på ngt annat

Aja ska kolla på grillmästarna nu!
Kram, Linn


Veckans Hiss&Diss #2

Hej, Tänkte göra veckans Hiss&Diss. Eller det bli då vad jag använde mest förra veckan.
 
Jag börjar med Veckans Hiss och det har varit detta Body Butter från The Body Shop i doften Mango. Den är jättebra och luktar super-duper gott vilket är ett +.
Veckans Diss bli nog denna smokey eye effect, stick eyeshadow. Asså när man testar den på handen så är den bra men på ögonen så blev jag lite besviken men jag kanske börjar gilla den mer senare, You never know lixom!
Kram, Linn
 

Härlig dag!!

Hej hej!
Idag har det varit en riktigt härlig dag med 24 grader varmt, asskönt!!
Va på stranden med Hanna tidigare idag som sagt. Vi var där från typ halv tolv till lite över två för Hanna behövde gå.
När jag kom hem åt jag 5 pannkakor med socker och sylt och sen satte jag mig på balkongen vid 15.00 så sen dess har jag suttit där. Älskar verkligen solen och värmen. Kanske tar en promenad sen, får väl ta med mamma om hon vill men det är ju så skönt ute!!
Hoppas hon vill hänga med!!
Kram, Linn


Bada med Hanna

Hej, ska runt elva till ä-badet med Hanna. Hoppas det är skönt i vattnet (och luften). Ja det är väl vad jag ska göra idag, trevligt trevligt..!
 
Det här blev ett lite snabb-inlägg
Kram, Linn

Allt om Grönan!!

Hej, nu ska jag berätta om allt jag gjort på Grönan igår. 
Först möttes vi på vid spårvagnen i tc och den kom precis när vi kom så det var tajmat och bra. När vi kom dit så tog vi en nummerlapp och vi fick A080 och det var A055 då men vi var klara med entré och allt ungefär en kvart senare och då var klockan 10.58 och det öppnade klockan elva så det var nästan inget folk där inne och vi började med Jetline, första åket på hela Grönan, den dagen, coooolt!
Sedan åkte vi Katapulten 2 ggr i rad, askuuul. Efter det åkte vi saker hela tiden.
Helt plötsligt frågade Linnea, "kan vi inte åka Insane!! Snällaaaaa!" Jag ba, "ehhhh... Kanskee eller okej då". Så vi åkte den och jag är sjukt stolt. Vi åkte två ggr. Första gången satt vi inte mot havet så det var mest roligt inte så lääskigt men andra gången satt vi mot havet så det var läääskigt för det liksom bara tar slut helt plötsligt och så känns det som man ska åka rakt ner i vattnet fast det gör man inte som tur är.
Sedan åkte vi Eclipse två ggr dock inte två ggr i rad men endå. Hon fick upp mig i både tilt och frittfall, vilket jag inte förstår att jag åkte men har en bild från tilt faktiskt.
Jag ser ut som en gris på bilden men det får jag bjuda på. Ja, jag lipade med mening men det blev inte så lyckat. Linnea är den längst till vänster och jag kan ni ju gissa vem av dem jag är.
 
Det var min dag på Grönan! 
Kram, Linn
 
 

BEN & JERRY - lipgloss

Hejsan!

Min kompis Jossan sa att man kunde köpa B&J läppglans på grönan i det där B&J huset. Ska nog köpa ett! De kostar bara 60 kr sa hon!

Ska åka snart men hejdå
kram, Linn


GRÖNAN IDAG!

Hej! Är så sjukt taggad för grönan idag. Det ska bli så himla kul, satsar på att vinna choklad ;-P
Men ska möta min friendow klockan halv elva vid spårvagnen på tc.

Ni får har det så bra!
Kram, Linn


Blev lite shopping ;-)

Haha! Kommer ett inlägg med vad jag köpte senare....

Eller Nee! Vi tar det nu!
Jag köpte en mascara på kicks från märket "UNE". Har aldrig hört talas om det märket men mascaran var bra så jag är nöjd. Den var på rean för 85 kr så det var billigt och bra. Orginalpriset var 169 kr. På H&M köpte jag en "smooky eye duo" eller jag kallar det nu. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den men lägger in en bild här nere så ni får kolla själva. Den kostade iaf 50 kr (orginal pris 115 kr) från Max factor!

Det var allt! Men de hade inte hallon bodybuttern på the body shop i vby, den måste ju vara slut eller ngt för såg den ingenstans!

Kram, Linn


The Body Shop

Hej! Ska typ dra till The Body Shop och köpa raspberry body butter eller ngt annat eller inget ;-P
Men kan göra en så kallad "Haul" på det jag köpt senare om ni vill (kommentera).
För er som inte vet vad haul är så är det när man visar vad man köpt i ett inlägg (eller video).

Men nu ska jag följa med mamma till grovsopsrummet och slänga lite saker och sen ska vi till källaren och kolla lite saker om mitt akvarium för det ska ut på blocket. + jag får pengarna ;-)

Kram, Linn! <3celine<3


O.o

Kram, Linn
Veckan som kommer här näst
 

Film-hjälp mm.

Hej, jag tänkte börja med och fråga om ni skulle kunna kommentera och rekommendera bra filmer för kommer inte på ngn bra film just nu.. Helst svenska eller komdier eller båda i ett.
Det andra är att jag skiter i det där "hiss & diss varje vecka" för det kommer inte hålla i sig så det kanske kommer lite då och då ni märker ju det isf.
 
Idag har jag inte gjort mkt, endast bakat lite. En mjukpepparkaka-kaka. Asgott! Men den står i ugnen just nu och ska stå där i typ 40 minuter till.
 
Kram, Linn

Midsommar

Hej, imorgon är det då midsommar och nu tänkte jag berätta vad jag ska hitt på imorgon.
Jo vi ska typ till rålis med lite familjevänner och moster typ om ni förstår. Vi ska ha picknick och bara ha det gött.
Asså förlåt men bloggningen under lovet kommer nog bli lite till och från, ledsen....

Om ngn vill ses under lovet så är det bara att Smsa!

Kram, Linn


Bloggningen... Sorry!!

Hej hej!
Asså förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men det är för att jag har varit på fotbollsskola. Det är sista dagen imorgon och idag ska jag sova hos Jossan med Nadja, Hanna och ofc Jossan :-P
Kommer bli jättemysigt!

Men hinner inte blogga mer just nu
Kram Linn


Gick inte så bra...

Hej, vi förlorade tyvärr matchen med 3-0 men Aja, sånt är livet. Igår vann vi med 3-1, glömde säga det igår men bättre sent än aldrig.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, bara ta det lugnt antar jag, kanske fixa bloggen lite..?

Imorgon ska jag på YCFK, det är en fotbollsskola som anordnas av klubben jag går i. Det ska bli jättekul och det är ett dag-läger från 09-15.30. Den är från måndag till torsdag och avslutas alltid med ett vattenkrig på torsdagen.

Om ni har ngt tips på vad man kan göra när man har tråkigt så kommentera för gudsskull!
Glöm inte att kika, messa eller vad som helst så blir jag glad!!

Kram, Linn

[lite random bilder :3]


Match idag igen..!

Hej!
Idag ska jag oxå spela match fast idag är det samling nio och det är borta match mot Hässelby SK, hoppas verkligen vi vinner denna matchen.

Efter har jag ingen aning om vad jag ska göra. Celine ska ju komma hit under dagen så vi blir lite hundvakt.

Men nu ska jag äta!
Kram, Linn


Fötböllsmötch!

Höj! Öm ca. 1 timmö sö skö jög spöla mötch. Döt skö blö jötteköl.

Nej men lite seriöst nu :-P.
Jag ska spela fotbollsmatch och då kommer jag väl hem runt två-halv tre skulle jag tippa på.
Men efter det ska jag duscha. Efter duschen ska jag och mamma åka och kolla runt lite vid området vi ska flytta till. Det är endå inte alls långt kvar tills vi ska flytta bara typ 3 månader. Det är ju ingenting eftersom två av dem består av sommarlov... Tiden kommer ju bara flyga förbi känns det som.
Det var liksom typ en och en halv månad sen vi var och tittade på den och det har oxå gått fett fort.

Kram, Linn


Scary Movie 5

Hej!
Idag var jag, Felicia och Ebba på bio och såg scary movie 5 asså den var verkligen jätterolig, typ garva ihjäl mig. Rekommenderar verkligen. Ebba sa att den hade fått dålig kritik men jag tyckte den var bra (och rolig).

Aja men nu ska jag spela candy crush (geek?)
Kram, Linn


Fredag... Hmm

Hejsan!
Idag är det fredag fast det har inte en sån jättestor betydelse när det endå är sommarlov...
Men iaf, idag ska jag nog vara med Felicia och Ebba, jag har frågat om de vill gå på bio men inget svar ännu.
Skulle vilja se scary movie 5 för den verkar jättebra. Jag tror det är en parodi på paranormal activity eller något liknade.

Ska äta frukost nu!
Kram, Linn


På bussen!

Hej!
Nu sitter jag och Hanna på bussen mot Solna centrum. Vi är typ framme om 100 år så passar på att blogga. Nej men vi är framme nån gång hoppas jag, iaf...
Det fick bli en liten kort uppdatering för nu ska jag vara social.
Kram, Linn


Bilder på tårtan!!

Hej, här kommer lite bilder på tårtan mamma hade gjort igår!
 
 

Solna Cetrum

Hej, idag ska jag till Solna Centrum med Hanna. Vet inte om det blir ngn shopping för ska till Grekland om typ 40 dagar och vill ha pengar med mig då för det finns ju Victorias Secret på Arlanda.
Jag och Hanna ska iaf mötas klockan 11 och sedan ta bussen från Island. Det är najz för det finns New Yorker där, älskar verkligen deras kläder. De har jättecoola kläder till ett rimligt pris liksom.
Vill in på Panduro oxå, där har de massa pysselsaker, typ tejp, lim mm... Behövliga saker men som sagt, kommer troligtvis inte köpa ngt.
 
Kram, Linn!
 
 

Första sommarlovs dagen!

Heeej!
Första dagen på sommarlovet har varit helt fantastisk!!
Först var vi i skolan och vår rektor hade sitt sista tal på skolan. Hon ska nämligen byta skola att jobba på...
Sedan var vi i våra klassrum och fick betygen mm.
Efter det gick jag, Ebba och Felicia till ä-badet men det kom ganska många och vi badade och hade skoj. Vi fick typ 30 gratis åk i vattenrushbanan, asnajz!!
Sedan kom pappa och hämtade mig och hemma hade min snälla mamma gjort en hur somrig tårta som helst! Den var jätteglad bara att gubbarna (jordgubbarna) var lite sura men tanken var jätteschysst! Fast den var ju god såklart!
Men det var min dag, kram Linn!


Hej sommarlov hej!

Tjoo!
Imorgon taggar vi sommarlov.
Ska bli så sjukt skönt men endå ligger tanken i bakhuvudet, "vad ska man hitta på, på dagarna då?"
Om ni vill ses eller något så är det bara att höra av er, ring, messa, kika, whatever! Va inte blyga!!
Vi ska samlas klockan 10 i 10 imorgon i ett klassrum även kallad bildsal.. O.o
Nej men det fanns typ inte tillräckligt med "riktiga" klassrum.

Men Aja! Ha ett najzzigt sommarlov!
Kram, Linn


Lootd

Jeans: hollister, 690 :-
Linne: hollister, 166 :-
Halsband: ur och penn, 70 :- typ
Jacka: Zara, pris?
Strumpor: HM, 80:- för 5 par

Kram, Linn


Svarta strumpor??

Använder du bara svarta strumpor??
Du är inte ensam!
 
Det är väldigt konstigt för jag har nästan bara svarta strumpor... Det finns ju så många roliga färger att ha på strumpor endå vill man bara ha svarta!? 
Okej, alla kanske inte är så men jag är det, brukar alltid ha svarta strumpor. Om inte alla är i tvätten, då tar jjag ett par färgade i nödfall liksom.
CRAZZZZYYYY!!!
 
Lite olika strumpor som är SNYGGA!
 
KÖP FINA STRUMPOR NU! KRAM, LINN!

Svarta strumpor??

Använder du bara svarta strumpor??
Du är inte ensam!
 
Det är väldigt konstigt för jag har nästan bara svarta strumpor... Det finns ju så många roliga färger att ha på strumpor endå vill man bara ha svarta!? 
Okej, alla kanske inte är så men jag är det, brukar alltid ha svarta strumpor. Om inte alla är i tvätten, då tar jjag ett par färgade i nödfall liksom.
CRAZZZZYYYY!!!
 
Lite olika strumpor som är SNYGGA!
 
KÖP FINA STRUMPOR NU! KRAM, LINN!

Klippning & färgning!!

Hejsan!
Imorgon ska jag förmodligen klippa mig men ska iaf färga eller tona håret.
Ska göra mig lite avslutnings fin till skolavslutningen :-P
Haha men tror jag lägger upp bild på resultatet. Fast lovar inget men troligtvis kommer jag det
Kram, linn


Bieber Fever?!

Love youuuuuu
 
OR DIRECTION INFECTION??
 
 

Lååååång daaaag......

Hej, idag hade vi utflyktsdag och vi var i judarn och hade lite olika stationer där man tävlade med sin metorsgrupp. Det var ganska kul, bara att det regnade lite till och från vilket inte var lika kul. Men till slut började det verkligen ÖSREGNA så vi fick bege oss tillbaka till skolan och då fick vi sluta halv ett, asskönt!!
Sen när jag kom hem så slappade jag lite och bytte kläder och messa Hanna. Vi gick ut när det hade slutat regna och allt. Sedan var vi ute i ett par timmar och sen gick jag hem igen. Efter det var jag hemma lite och sedan åkte och köpte hårtoning! Köpte samma som förra gången om ni inte vet vilken så kan ni kolla bland de andra inläggen.
Nu måste jag tyvärr avsluta för ska till t-banan nu och möta Hanna!
 
KRam, Linn!

Trender till sommaren

Hej, tänkte prata om vad som kommer bli trendigt till sommaren. 
Till stranden så kommer det nog vara ett par pilot-brillor, Ray Bans eller annat märke. Bikini är nog lite mer spets tyg och USA-bikini. Sen någon klänning på det, värsta strand-looken!!

 
Till vardags så kommer det kanske vara mer någon vanlig t-shirt med ett coolt tryck på eller en sybol, what ever. Till det ett par helfärgade shorts i någon matchande färg till tröjan. Skor..... Det var svårt men antagligen ett par helt vanliga ballerina skor eller converse. Nitar och millitär blir nog också poppis till sommren!!
 
Jag har säkert inte rätt men men... 
Kram, Linn!!

Vaken...

Hejsan!
Nu på morgon vaknade jag klockan sju fast jag hade tänkt att sova lite till eftersom vi hade sovmorgon idag men då trodde mamma att vi inte hade det så hon kom in med frukosten, vilket va jättesnällt.. Fast då kunde ju inte jag sova till 8 :-P

Idag taggar vi till utflykt......... Kul..... NOOT
Kram Linn


Hiss & Diss #1

Hej, här kommer min första hiss och diss här på bloggen. Det kommer komma en sån här varje vecka om jag kommer ihåg och det kommer vara en produkt/sak jag kommer hissa och en jag kommer dissa!!
LETS BÖRJA HISS-DISSA!!!
 
 
 
VECKANS HISS:
 
Denna kräm hissar jag verkligen för den är så himla bra och återfuktar bra och allt, så den hissar jag till 110 %. Köp den om du ser den i en butik, du kommer verkligen inte ångra dig.
 
 
VECKANS DISS:
 

Denna body lotion från kicks. I början så luktar den jättegott men efter ett tag så tröttnar man på lukten, usch den luktar typ sur mjölk blandat med svag choklad. Sen så åter fuktar den jätte dåligt...
 
 

Utflykt

Hej, imorgon är det utflykt med skolan som gäller. Det ska väl bli sådär kul... Vi ska till Judarn och det ska typ regna imorgon, bajss...
 
God masäck ialla fall så det är ju en fördel   Ska ha denna sallad med Rhode Island sås och en flaska Hallon-Persika saft, mums. Om ni undrar så är det kyckling, pasta, sallad, gurka, rödlök, paprika och salladsost (fetaost) i sallden, så gott. Skulle kunna äta upp hela nu men det går ju inte riktigt 
 
Hejdå /Kram, Linn

YEEAAHH

 BÄSTA<3

Söta smileysar!!

Titta va söööta 
 
 
HAHAHAHA KRAM LINN

Bloggen

Hej!!

Tänkte bara berätta lite om hur det är att ha en blogg och vad som är roligt, jobbigt och allt liksom. Jag tycker det är jättekul att pyssla med bloggen, liksom upptäcka nya saker man kan göra och så. Skriva inlägg är också jättekul tycker jag, om man har något att skriva om... Det är det som kan vara jobbigt. Om man verkligen känner pressen att man måste blogga men då uppstår problemet, VAD SKA JAG SKRIVA??
Det är därför jag ibland inte bloggar eller inte bara det kan ju vara att jag inte orkar eller inte har tid, det är ju olika. En blogg är ganska krävande. Vill man lyckas så måste man kämpa, kanske satsa lite också. Man måste verkligen hålla sig uppdaterad mycket för det blir inte roligt för dem som läser när man aldrig skriver något. Jag har ett tips till er som har lite bloggtorka då och då. Ta fram ett papper och skriv lite saker som verkar intressant att skriva om och varje gång du får upp en idé i huvudet, skriv ner den för gudsskull. Nej men sen någon gång när du inte kommer på något att skriva om så tar du fram det där pappret och skriver om något du har skrivit ner, ett bra tips som verkligen funkar.
 
Ibland om man har en lite större blogg så kan man få så kallade "haters". Tur som jag har så har inga gett sig på mig ännu. Det kan vara jobbigt att hantera kränkande och elaka kommentarer men har man en stor blogg så får man nog leva med det, tyvärr. Bara för att manär bloggare/bloggerska så ska man väl inte behöva ta emot sånt skit. Alla är vi människor och alla har känslor så det bästa skulle ju vara om alla bara la ner....
 
Innan du skaffar en blogg så tycker jag att du ska tänka igenom ett bra bloggnamn och tänka ut vad du vill skriva om. Man kan alltid ta bort en blogg så det är inte liksom på liv och död. Man kan ju skaffa sig nån blogg och testa sig fram, vad man tycker är roligt att skriva om. Skriv om det DU vill skriva om, tänk inte på vad andra tycker utan det finns alltid några som gillar det du skriver om så tänk framåt.
 
Lycka till!! Kram, Linn

Usch, vilket väder!!

Hej, nu på förmiddagen har det varit ett väldans åskande och regnande... Blä, så typical svensk-sommar asså. Det är sånt här man får vara beredd på när man bor i Sverige.
Idag har det varit en riktig chill-pill dag. Det enda jag har gjort är att duscha, ätit frukost, "varit social" och följt med mamma till tvättstugan. Jag har inte ens gått ut idag. Till-och med tvättstugan är i samma hus så har bara rört mig i huset 
Det är ganska skönt med dagar då man absolut inte göra någonting. Man bara är helt enkelt. 
Felicia skrev på kik igår att hon kunde fota mig lite till bloggen så det ska bli najzz. Vet dock inte när det blir av men så snart som möjligt hoppas jag!
 
Enjoy the fantastic chill-pill Sunday!
Love, Linn!!

Var har jag hållit hus idag?

Hej hej!
Idag har jag varit på promenad med mamma vi gick bort mot Hässelby slott och kollade ngt tivoli där men det var bara skit... Försökte vinna en iPad på något konstigt spel men det gick åt skogen. Sedan försökte jag och mamma vinna på chokladhjul och den stannade på nummer 52 som jag hade men det visade sig att jag hade vunnit en nalle, Jippie..! Or not...
Sen gick vi hemåt och chillade lite.
Efter det frågade jag Ebba om hon vill dra till ä-badet och bada och det ville hon så vi drog dit vid typ halv fyra. Sedan vi typ 6 åt jag middag och nu ska jag gå och köpa godis!
Kram Linn


Nemen Tjena!

Idag vaknade jag tjugo i elva och gick upp och åt frukost. Sen har jag inte kommit längre, hehe...
Asså jag har ingen aning om vad jag ska göra idag! Det är ju ganska fint väder så det skulle vara kul att bada.
Men vi hörs sen, kram Linn!


TAG: 25 frågor

Hej, tänkte göra en liten tag för det skoj skull!
 

1.Har du några husdjur?

Nepp

2. Namnge 3 saker som är fysikskt nära. 

- Dator, Solgalsögon, mobil

3.Hur är vädret just nu?

- Jättesoligt och skönt

4. Har du körkort? I såfall, har du någonsin krockat?

Nej och nej

5.Vilken tid vaknade du denna morgonen?

07.00

6. När var senaste gången du duschade? 

Igår

7. Vad var den senaste filmen du såg? 

Kommer inte ihåg vad den hette...

8. Vad står det i ditt senste sms? 

- "Hej, Vgd? :-)" 

9. Vilken ringsignal har du? 

- "Gammal telefon"

10. Har du någonsin varit i ett annat land? 

Jarå

11.Gillar du sushi?

Neeej..!

12. Var köper du din mat? 

Olika men oftas Hemköp

13. Har du någonsin tagit medicin för att kunna somna? 

- Ehh, neej

14. Hur många syskon har du? 

1

15.Har du en stationär dator eller en laptop? 

- Laptooop

16. Hur gammal blir du nästa gång du fyller år? 

14, nästa år

17. Använder du linser eller glasögon? 

Nee

18. Färgar du håret? 

Asså inte ofta men har tonat en gång

19. Berätta om något du ska göra idag.

Middag hos moster

20. När var senaste gången du grät? 

Vet inte

21. vad är din perfekta pizza topping? 

Räkoooooooooor eller kebab

22. Vad föredrar du- Hamburgare eller cheeseburgare? 

Cheeeeeeeeese

23. Har du någonsin dygnat? 

Hehe, naaaj

24. Vad är din ögonfärg?

Blå, blue, azul

25. Kan du känna skillnaden mella pepsi och cola?

Typ inte

 

Måste fota

Hej!! Någon dag snart måste jag gå ut och ta lite bilder på mig så jag har lite färska bilder till bloggen!
Vad tycker ni? Och så skulle jag behöva någons hjälp då som kan fota mig...
Kram

Dagens-test

Dagens humör: 
- Glaaad
Dagens borde: 
- Slappa
Dagens frisyr:
- Utsläppt
Dagens smink: 
Inget
Dagens klädsel: 
- Shorts och t-shirt
Dagens planer: 
- Typ inget speciellt, middag hos moster
Dagens vill ha: 
- Ballerina skor
Dagens tråkigaste:
- Vakna tidigt
Dagens låt: 
- Say Somethin - Austin Mahone
Dagens lugnaste: 
- Sola..
Dagens dummaste: 
- Skola när vi borde ha studiedag!!!!!!!
Dagens godis: 
- Japp (choklad)
Dagens citat:
- YOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bloggpaus???

Hej, jag har funderat ett tag på att ta en liten bloggpaus under sommaren för det känns som om jagg inte kommer blogga så mycket under vissa perioder men som det ser ut nu så kommer jag försöka blogga på som vanligt dvs ingen bloggpaus. Sista juli och i början på augusti ska jag till Grekland men det finns wifi på hotellet där så då kommer jag ju kunna blogga från min mobil, bra va!?
 
Snart vid sju ska jag till min moster på middag. Vi ska fira henne lite för hon fyllde år i onsdags. Lördag, Söndag vet jag inte vad jag ska göra men på måndag är det utflycksdag i skolan och man ska ha med sig matsäck och så ska vi gå till judarnskogen... Ganska tråkigt tycker jag... På tisadag är det städdag i skolan så då kommer det nog inte hända så mkt och på onsdag börjar sommarlovet. Det ska bli så skönt med en paus från skolan men bloggen kommer hållas vid liv!!!
 
Kram, Linn

Ska ha NO!!

Hejsan!!
Nu sitter jag och väntar på att NO:n ska börja den ska egentligen börja typ nu men den gör inte det, tydligen... :-P
Undrar vad vi ska göra på NO:n... Sen är det lunch och det blir väl nog något äckligt!
Kram Linn


Skön dag!!

Hej, jag har haft en jättebra dag idag. Ängbybadet med Felicia och Ebba från klockan typ tolv till halv fem. Det var så varmt och skönt och vi har solat och badat i massor. 
Har dock bränt mig lite på ryggen, inte så skönt. Tog nämligen inte med mig ngn solkräm vilket var dumt men lånade lite av Ebba att ha på axlarna. 
Nya bikinin var toppen att bada i och så, jätteskön (och snygg)
Äntligen har mamma kommit hem från Turkiet också. Fick en jätte fin väska från "Hollister" och ett par solglasögon från Burberry. 
Imorgon taggar vi skola igen då, alla skolor är typ lediga för utom den jag går i. De försöker väl klämma in så många skoldagar som möjligt...
 
KrAm, LiNn

Linn tipsar

Hej, tänkte tipsa er om lite olika produkter/saker jag verkligen älskar!
 
Denna body buttern från The Body Shop i en lukt av mango. Den återfuktar bra och snabbt och torr hy blir genast mjuk och slät. Nackdelen med den är att denär ganska fet men jag har ganska torr hy så det märks inte men om man har fet hy så passar den kanske inte lika bra.
 
 
Dove pure & sensitive body lotion funkar bra som handkräm tycker jag. Denna produkt använder jag dagligen som handkräm och den återfuktar bra och håller länge.
 
Dessa hörlurar i märket Urban Ears. De har ett mycket bra ljud som får en att stänga av resten av världen. Grymma, helt enkelt.
 
Mango tempatation har en klar doft av mango och den luktar fantastiskt gott och är min favorit av alla mistar från vs. Rekommenderar denna till 110 %. Jag tycker inte att den luktar för sött och inte för starkt och det är ju ett plus enligt mig.
 
Linn tipsar, tack för miiig.
KRAM, LINN!!

Tagga stranden!

Hejsan!
Idag blire första dagen på stranden för i år. Visst badade jag i måndags men det var liksom bara ett snabbdopp.
Det ska bli najz med sol och bad idag iaf.
Ska sticka typ nu så, hejdåååå!


Ny bikini!!

Hej
 
Idag har jag införskaffat mig en bikiniöverdel som jag tyckte var så sjuuuuuukt snygg. Den passar till en blå underdel. 
129 kr på Cubus
Den kanske inte ser så fin ut på bilden men den är så fin i verkligheten och på är helt inloooooooove!
Ska bada imorgon med Ebba och Felicia och då ska jag ha den.
 
Heeeeejdååååå!!
Kram, Linn

Äter glass

Hej!! Nu sitter jag och äter glass. Nästa lektion är musik men börjar om 40 min.
Kram, Linn


Grattis Felicia!!!

 Idag är det en speciell dag för det är Felicias födelsedag!!
GRATTIIIIIIS!!!<3

Guten tag

Tjoooo!
 
*Ja jag använde google översätt för att ta reda på vad goddag heter på tyska*
 
Idag ska jag först till skolan och där vet jag väl inte riktigt vad vi ska göra men vanliga tråkiga lektioner antagligen. Sen efter skolan ska jag hem och baka till mentorstiden, undrar vad jag ska baka!? 
Och senare vid 19 ska jag på fotboll, kommer typ hem kvart i nio och då ska jag duscha och sedan kolla på tv. 
 
Så ser min dag ut, ungefär xD 
Kram, Linn!

Oj oj...

Hej!!
Jag är ledsen för att det inte har blivit någon bloggning idag men har faktiskt haft fullt upp, jo jag ska berätta.
I skolan bestämde jag, Ebba och Felicia att vi skulle cykla till ä-badet och bada för det var så varmt och skönt. Sedan frågade Nadja om hon fick följa med och då cyklade alla vi tsm mot Ebba och då börjar det spöregna.... Då menar jag verkligen SPÖREGNA med stora bokstäver. Vi tänkte att det va bäst att skita i att bada så vi cyklade hem till Ebba ist och chillade men vi kom inte på något att göra så vi sprang ner till ä-badet i bara bikini och varsinn handduk och badade men det blev mest ett dopp och lite hopp (haha det rimmade). Nej men sen efter det gick vi hem till Ebba igen och badade i hennes badkar med 40 grader varmt och det var jääääätteskönt!!!
Vid 17.15 så cyklade jag hem och åt mat och sedan cyklade jag till springningen och nu sitter jag här och bloggar.
Det var min dag!
Kram, Linn


10 saker jag älskar

Hej, igår gjorde jag "10 saker man måste göra på sommaren" och idag tänkte jag göra en liknande fast med 10 saker jag älskar att göra eller bara något jag älskar om ni förstår!
 
1. Baka
2. Vara med kompisar
3. Spela fotboll
4. Dansa
5. Shoppa
6. Hoppa studsmatta
7. Resa utomlands
8. Min mobil
9. Pengar
10. Gurka, gräddfil & räkor
 
 
KrAm, LiNn

Bra spring-väder!!

Hej!!
 
Det verkar bli bra springväder så vi får hoppas att det inte regnar när jag ska springa. Det får inte vara för varmt och inte för kallt/regnigt utan lagom liksom.
Jag vill komma bland de 50 första iaf, vi får väl se hur det blir men är endå väldigt taggad för att springa.
 
Som ni kanske förstår så blir det inte så mkt bloggning idag... Vi får se om jag gör ngt tidsinställt eller bloggar senare ikväll.
 
Vi ses! Kram, Linn

American idol

Hej! Sitter just nu i soffan och kollar på american idol på tv. Vissa sjunger jättebra och vissa... Ja.. Minde bra helt enkelt :-P
Det är typ aldrig något bra på tv på lördag kvällar men det här är väl helt ok.
Imorgon taggar jag till mini maran, ska bli kul!
Hejdå! Kram!


Min stil

Hej, i detta inlägg tänkte jag berätta lite om vad jag gillar för stil på kläder och hur intresserad jag är av mode.
Jag älskar kläder och det är kul att shoppa och så vilket jag tror de flesta tjejer gillar. Men om jag tycker något som är trendigt är fult så köpeer såklart inte jag det bara för sakens skull, det är en helt annan sak om jag skulle tycka det var snyggt. Jag brukar ofta tänka igenom noga innan jag köper ett plagg, smycke eller vad som helst för att jag vill inte köpa något som jag bara använder en gång. Det känns ju liiite onödigt liksom och det har hänt mig många gånger.
Jag har en ganska naturlig och vardaglig stil tycker jag själv, jag har nästan aldrig kläder som får mig att sticka ut oftast har jag jeans och en vanlig tröja ibland kanske det blir något annorlunda men jag tar på mig det jag trivs i. 
Mina favorit affärer är Hollister, H&M och Newyorker.
Vi avslutar det här inlägget med en typisk Linn-Look!
Kram, Linn
 

10 saker man måste göra på sommaren:

1. Äta glass
2. Sola & Bada
3. Vara med kompisar
4. Åka utomlands
5. Vakna sent...
6. Åka till Grönalund
7. Njuta av ledigheten
8. Ha picnick
9. Hoppas studsmatta
10. Chilla
 

Kram, Linn!!

Välkommen juni!

Hej svejs!
 
Idag är det en speciell dag för att det är 1:a juni!! Nu är sommaren 2013 äntligen här. 
Tänkte passa på att berätta lite om vad jag ska göra i sommar.
 
Har egentligen inte alls mkt planerat bara att jag ska på fotbollsskola och åka till Grekland. Längtar verkligen till Grekland, vi ska vara där i 2 veckor, myyyyyyys.
Det blir nog mkt bad och glass i sommar, hoppas vädret ger med sig också. Man kan aldrig lita på den svenska sommaren liksom ;-P.
 
 
Kram, Linn

RSS 2.0