Svar på kommentar!

Svar till Jossan:
Jo, men man står på kö på datorn ;-)


Skitglad tjej här asså!!

Det är 2 saker jag är så himla glad över:
1. På fredag ska jag till eriksdalhsbadet med Ebba och Felicia och det ska bli grymt kul! (Har studiedag då)

2. DE SLÄPPER JUSTIN BIEBER BILJETTER KLOCKAN TIO OCH JAG SKA GÅ UPP TIDIGT OCH STÄLLA MIG I KÖ FÖR DET BETYDER ALLT ATT FÅ BILJETTER!! HAN SKA HA EN TILL KONSERT!!

Hehe det var bara det jag ville säga! :-P


Seg idag...

Hejsan!! Idag känner jag mitt extra seg inför skolan, vet ej varför. Det är väl så ibland att vissa dagar är man tröttare än andra. Haha, men efter skolan blir det återigen läxor som gäller dock inte so för det blev jag färdig med igår. Fast so kan man alltid plugga på typ.. Men kanske gör det om jag orkar, jag vet inte riktigt nu men det är väl planerna för dagen och skola förstås men det fattar ni nog!
Studiedag på fredag förresten!!!!!wiihoo!!!
Haha, men vi hörs. Kram Linn<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3972887/images/2013/pic_5108bdab9606ee31b591e80b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3972887/images/2013/pic_5108bdab9606ee31b591e80b.jpg" class="image">


Seg idag...

Hejsan!! Idag känner jag mitt extra seg inför skolan, vet ej varför. Det är väl så ibland att vissa dagar är man tröttare än andra. Haha, men efter skolan blir det återigen läxor som gäller dock inte so för det blev jag färdig med igår. Fast so kan man alltid plugga på typ.. Men kanske gör det om jag orkar, jag vet inte riktigt nu men det är väl planerna för dagen och skola förstås men det fattar ni nog!
Studiedag på fredag förresten!!!!!wiihoo!!!
Haha, men vi hörs. Kram Linn<3


Plugga SO

Hejsan, nu ska jag göra läxor bl.a. Plugga so och det är väl inte det roligaste men det måste ju göras så.
Förlåt förresten för att jag inte uppdaterat på.. Vad blir det.. Tre dagar! Men sånt händer ibland. Haha. Livet kom i mellan nej men bloggen är ju en liten del av mitt liv kan man säga! :-P
Aja ska sätta igång nu så, vi hörs, Kram Linn!<3


Dagens lördag!!

Tjenare!!
Idag har jag varit i vby med mamma fast vi segade lite fram till halv två ungefär sedan gick vi till vby. Först kollade vi lite i kfem, det är en stor byggnad med massa affärer inuti. Sen blev vi så hungriga så vi gick till O´learys och åt, jag tog en fish and chips och en cola, det var jäätteeegott!
Sen köpte vi godis och kollade runt i lite affärer, myyys.
Sen på vägen hem blev det jättekallt (vi gick) burrburr
Men aja vi hörs imorgon om inte annat, Kram Linn<3

Älska lördagar!

Asså hej!!
Lördagar är verkligen så sköna man kan bara ligga i sängen hela dagen om man vill... Fast det blir ju ganska trisst! Gud jag är jättesugen på att shoppa?!
Blev typ på det humöret idag.. Haha xD
Nej men vi hörs, Kram Linn<3


Prickigt värre..

Hejsan, jag har precis målat naglarna, riktigt nöjd för en gångs skull!
Det blev pricka för jag vill testa en sak som kom igår som man kan göra prickar med, lägger upp bild på både dem och naglarna här nedan
Sen blir det nog fredags mys med gladiatorerna!
Kram Linn<3


Fredag, va skojs!!

Heeeeej!!
Äntligen är det fredag, Gud vad skööönt!
Men asså när jag skriver många inlägg på en dag får jag mer besökare så det gäller att vara aktiv här på "the blogg".

Vi hörs, kram Linn<3


Hamburgare

 
 
 
 


 
 
 
Kram Linn :-D

Dags för skola...

Tjena mors!
Snart bär det av mot skolan, ska möta Felicia kvart över åtta. Första lektionen är SO, vi kommer väl förmodligen ha Micke för Fredrik är sjuk. Jag har ingen aning om vad vi ska göra.. Hoppas inte Micke kommer så kanske vi får håltimme!! Det skulle vara bra :-P ofc liksom
Haha men vi hörs, kram Linn<3<3


Home and dags för matte! (Kanske)

Hej hej hej!
Jag va hos Felicia förut och vi bakade till mentorn! Det va kul men man tröttnade på att baka efter ett tag. Det blev mycket baaak, tycker jag, hehe.
Men sen kom jag hem, åt middag, fixade en sak med datorn och nu sitter jag här i min säng och bloggar, myyys xD
Nej men.. När jag gick hem från skolan glömde jag mina vantar i skåpet och då frös jag näästan ihjäl.. -.-
Men Aja hejdå!! Kram Linn;)


Musik om 5

Tjeena!!
Nu är jag i skolan och vi ska ha musik om 5 som ni kanske ser i rubriken!
Sen är det matte som gäller.. Känns ju sådär men får väll lida, nej jag skoja men jag får väll fråga Pär om han kan förklara bättre (Pär är våran mattelärare). Vi slutar tio i tre idag och då ska jag hem till Felicia, vi ska baka till mentorn imorgon och det är skojigt. Undrar vad vi ska baka?
Aja, vi hörs. Kram Linn<3


GLÖMDE BILD!

Här är en bild!! Och dagens parfym!


Min outfit!!

Hejsan nu tänkte jag göra en dagensoutfit och jag tror jag ska försöka göra det oftare!
Jeans: hollister, 500kr
Tröja: primark (stavn?), typ 50-100 (billig affär)


Instagram!!

Hej hej!! (vet att jag blogga nyss men måste säga detta)
Alla som undrar och som inte fattat det så av ngn konstig anledning så har min instagram raderas... Det är jättehemskt.. eller okej jag ska inte överdriva. Nu hade jag ju ett annat konto oxå men endå man gör inte sååå!!! Bajsa på instagram... taskigt :-( Men jag hade 400 followers det var det värsta och nu har jag runt 70-80 men aja det finns inte så mkt att göra... gjort är gjort!
Men aja nu har jag sagt mitt! Min nya instagram heter stylebylinn_ (kanske ska byta namn sen men det säger jag iaf) Hoppas det inte händer er isf har jag varnat er nu!!
Kram en sur Linn!!

Hehe lite trög...

Tjollahopp!!
Jag försöker lära mig windows live movie maker och jag märker att jag är lite trög för jag fattar inte någonting, har kollat u2be men det är inge vidare skulle behöva hjälp av någon som liksom kan det och kan visa mig direkt och så. Det är ju kul att kunna lite när man lägger upp en film, kommer bli bättre när jag får sladden till kameran! Loolz..
Men skulle iaf nyss räkna lite i matteboken och det gick ju sådär, är ganska dålig på matte, speciellt vinklar eller dålig och dålig just geometri är inte min starka sida, synd att vi ska ha prov i det... >.<
Efter det blev det lite spanska läsning har glosor till onsdag men det var inte så svåra! :-P
Nu tror jag jag ska läsa igenom häftet om demokrati (SO) vi ska ha prov i det oxå, bajsaaa....! Sen eller typ snart kommer pappa för jag har ingen laddare till mi telefono så han har varit och köpt en och utan laddare är ju man död eller rättare sagt mobilen är död... if you understand what I mean xD Men aja ska läsa nu så att jag hinner klart innan pappsen kommer (det är ett kompendie med 17 sidor...) så vi hörs fömodligen imorgon om inte annat!
Kramizar Linn<3
haha, "mini-wbe-fjortiz-Linn" xD or not..

Citronmuffins!!

Hejsan hejsan!!
Nu ska jag baka citronmuffins och det kommer bli jättegooooott!! Hoppas jag iaf. Men kan lägga upp lite bilder sen om jag kommer ihåg/orkar...
Men det var det jag tänkte säga och ja vi hörs väl senare eller imorn
kkrraammiissaarr lliinnnn


Hej lördag!!

Godmorgon på er!!!!!!
Jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera mitt inlägg om vad jag ska göra för inlägg/videos xD
Haha skoja ni är jättebra på det eller inte.. Nej men har fått 0 kommentarer.... Super kul, ehehe....
Men iaf idag ska vi får gäster och det ska bli kul (det med). Men har ni tänkt på en sak, jo att det är jättemånga som säger, "jag ska åka till gäster" men det går ju inte för man åker ju inte till gäster utan man är ju gäst själv då, haha!
Men jaja, tråkigt inlägg? Kanske det :-P
Kram Linn<3


Kul med fredag!!

Hej hopp!!
Äntligen fredag!! superskönt faktiskt. Felicia är hemma hos mig och hon håller på med någonting som inte jag vet vad det är och hon vill inte säga, nu säger hon!
Fattar ingenting men aja vi ses!
Kram Linn :-D

Svar på Jossans kommentar!

Hon undrar varför inte jag laddar upp bilden på datorn ist för att ta kort direkt på kameran och det är för att jag har inte en sån sladd men vi har beställt det så snart kommer ni få se normala bilder!! xD
Kram Linn!!


Svar på heddies kommentar

Heddie undrar om jag beställer sakerna själv. Och nej det gör jag inte pappa hjälper mig!<3
Kram Linn!


Roooligt ;-D

Hej hej!
Det här är kanske inte så kul för er men för mig, haha men jag ska ju på spinning idag som sagt och det verkar jätteskojsigt! En sak som jag har beställt har kommit så pappa ska ta med det om han inte har glömt det. Men jag skicka ett sms till hnm så han borde ju ha sett det.. förhoppningsvis :-P
Men ja, idag har det varit skola som vanligt. Matte, Svenska, No och SO inte så himla kul men man får ju stå ut. På So:n pratade vi om hur vissa människor plågar andra människor t.ex att man får stå upp så länge tills man dör (bokstvlingen) och om man ramlar så häller dem iskallt vatten över en så man vaknar och ställer sig upp igen. 
Det var verkligen jättehemskt, fast endå på ett sätt (misstolka inte detta nu) spännande. 
På svenskan fick vi tillbaka åran svenska-bok, v har skrivit berättelser i dem eller jag skrev om mitt jullov men endå, hon hade rättat dem iaf. Jag hade bara ett fel och det var att jag hade skrivit sen isf sedan. 
Okej detta var nog ganska tråkigt för er att läsa men ni får väll läsa det ni orkar! 
Kommentera det här inlägget, vad jag sak skriva om! (vet att jag sagt det förr)

Kram, Linn<3


Trööööött

Hej hej och godmorgon!!
Idag är det då skola och det är först elevensval, haha jag har samma som förra terminen, syslöjd.
Men nu ska jag iaf äta frukost. Juste efter skolan ska jag på spinning. Man typ cyklar på en cykel xD
Kram, Linn!<3


Varit med Felicia!

Hejsan idag eller en stund väntade jag med Felicia eller hon skulle på dans så jag va med henne lite innan men hon köpte pommes och då fick jag smaka och de var huuuuur kryddade som helst, jättestarka!! Men goda :-D
Sen gick vi till bibblan och där bjöd hon mig på en varmchoklad och det var hur snällt som helst, tack så mkt om du ser detta!!<3
Men jag har inte uppdaterat på länge eller länge och länge men jaja...
Men har varit lite med skolan och så.. Men men, vi hörs! Kram Linn :*


Fullt upp!!

Hejsan!!
Idag har jag och pappa gått runt och gjort små saker...
Först åkte vi och pantade lite flaskor och jag fick alla pengarna ofc :-D
Sen åkte vi till vby och skulle titta på en iphoneväska till mamma men det fanns bara rosa och vit, till iPhone 4s och mamma ville typ ha en svart enligt pappa. Så han beställde en som kommer typ nästa vecka. Sen åt vi i vby och köpte godis... Åkte hem, pappa hade tvättstuga!
Vid typ sju, åtta så beställde jag lite saker från ebay. Lite nagelsaker. Jag vet att mamma kommer bara "onej!!" När hon läser detta men Aja, inga nagellack iaf!! Men jag kan visa i en video sen när det kommit så kanske jag kan filma när jag öppnar det eller ngt, vi får se, kram Linn<3


Supergoda!!

Hej igen!!
Nu sitter jag hos pappa och äter några jättegoda, typ godisgrejer eller vad det nu är. De är sura i början sen blir de milda :-D men jag rekommenderar de här verkligen! De kostar 14 kr på ÖoB
Kram Linn


Ska t pappa

TJABBA!!!
Idag ska jag till pappa och han kommer om typ 40 min!!
Vi ska väll åka och handla mat som vi brukar.. :-P har inte så mkt mer att säga mer än att det va skola idag och ja, det hände inget speciellt direkt hehe :-D
Tre bilder tagna med systemeran, men har ingen sladd till datorn nu så jag kan föra över bilderna så fick fota direkt men det är mkt bättre bilder IRL
Men vi ses senare eller imorgon eller ngt, kram Linn


Hos Ella!!

Hejsan!!
Nu sitter jag och Felicia och väntar på att Lollo och Ella ska äta för vi ska äta hemma så vi väntar lite grann!! :-P
Men ja, det är väl kul, haha skoja!! xD
Men vi körde blind bock alldeles nyss, skoj skoj!! Haha jag och Felli känner oss som tjuvar X-P
Vi hörs, kram Linn!!


Krusat håret!!

Hejsan! Sorry för lite dålig uppdatering men men, sånt händer ibland! Men har varit med Ella och Felicia idag vi hade jättekul!! Men iaf så krusade jag håret nyss :-D men nu ska jag kolla på mästerkocken så vi hörs, kram Linn!!
Bjuder på lite bilder :-P


Skola idag...

hej, asså OMG Jag kan inte fatta att det faktiskt är skola idag... Åhhhh jag kommer dööö..!
Nej jag skoja men det blir säkert bra, man måste bara komma in i rutinerna. Ja, vad ska jag säga, vi har iaf sovmorgon till halv tio idag, skööönt. Men gick endå upp tjugo över sju för jag behövde duscha. Hatar att duscha på morgonen... :-/
Men Aja vi hörs, kram Linn<3


Lista JAOW!!

- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca naveln eller tungan ? – naveln
2. vara seriös än rolig ? – asså beror på
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön!
4. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar?
- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? - nej
2. sol eller måne ? – sol
3. vinter eller höst ? – vinter, för hösten är så seg
4. vänster eller höger ? - höger
5. soligt eller regn ? – soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? – vaniljglass
- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? – 20.34
3. Vart vill du bo ? – Stockholm, USA eller London
4. Hur många barn vill du ha ?- 2-3
5. Vill du gifta dig ? - mm
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – skär!
7. Har du ätit sushi ? - Japp :-/
8. Lyssnar du på nu ? - TVn
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Vene
10. Humör ? – glad!
- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon ? - nej
2. Sjungit ? - ja
3. Blivit kramad ? – ja
4. Känt dig fånig ? – ;-)
5. Saknat någon ? – ja
6. Dansat galet ? – ja
7. Klippt håret ? – nej
8. Gråtit ? - nej
- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? – nej
2. Har du en hund ? - nej
3. Sover du helst själv eller med någon ? - själv, egen säng iaf :-P


Jullovet är slut..

Hejsan... På tisdag börjar det tråkiga igen.. Skola :-( fast det ska bli kul att träffa alla igen och så!
Saknar alla liksom!
Men idag gick jag och la mig ovanligt tidigt, den är ju bara halv elva. Aja frågestund svaren kommer imorgon som sagt! Ni kan följa mig på instagram, @stylebylinn :-P
Vi hörs, kram Linn!


Lite information sådär

Kram Linn <3


Svar på kommentar!

Svar till "Jossan S":
Aa, vet inte om jag ska börja tävla den här terminen eller nästa!<3


God morgon.........

Hej vaknade nyss pga att mamma öppnar dörren och allt ljus kommer rakt på mig!! Så himla onödigt!! Jag somnade faktiskt runt 2. Men jag kan inte somna om nu, mammas fel till 100%
(Glöm ej skriva frågor till frågestunden ni kan kommentera det här inlägget)
Vi ses! Kram Linn


Något önskemål?

Hejsan!! 
Idag har det varit en underbar dag. Haha nej jag drev... Nej men jag haar rensat ur lite saker i mitt rum och gått på promenad med mamma, ätit pizza blablabla...
Men iaf det var inte det jag hade tänkt att säga utan en fråga faktiskt och det är om ni vill se något speciellt inlägg eller om jag ska göra någon video, what ever you want ;-) My friendows nu får ni bestämma så ta chansen vett jag! Skriv!! (Glöm inte skriva frågor till min frågestund)
aja vi hörs, Kram Linn :-D

Hmm...

Heeejsan!!
Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med nån kompis... Vi får la se :-P men om någon som känner mig vill göra ngt idag så får ni gärna Smsa eller kommentera, vad som helst, haha! Låter helt desperat beroende av att vara med en kompis xD men så är det ikke!
Jag vill bara ha ngt att göra
Men vi hörs! Kram Linn!


Ansiktsmask ;-)

Hejsan!!
Nu har jag kommit hem från Ella och nu sitter jag här med en ansiktsmask som jag fick av Ella, i julklapp alltså, hehe.
Ska snart kolla på gladiatorerna och mysa lite.. Haha... Själv :-P
Men vi ses, kram linn :-) bjuder på den här grymt snygga bilden ;-D


Smile :)

Haha, hade slut på rubriks idéer. Så ja. Hehe. Men som ni har märkt så har det gjorts en hel del videos idag... Med Felicia! Och vi hade så sköööj idag :-)
Imorn ska jag vara med Ella och Felicia hemma hos Ella och hon ska få sin julklapp! Sen vet jag inte vad vi ska göra.. Hehe blir väll ngt inlägg imorgon så!! Men vi hörs, kram Linn ;-)


My heart Will go on!!

Jättebra!!


Chubby bunny med mig och felicia

Japp, prova inte detta hemma ;-) xD haha, kram linn och Felicia


Äta starka chips med Felicia

Det blev lite Failad men värt att kolla på, kram linn och Felicia :-)


Bättre dag, idag

Heeeeejsan!
Igår var det typ tråkigaste dagen ever, nej men iaf tråkigaste dagen på lovet... Men idag kommer Felicia hit iaf, ska bli skojsig!!
Men ja, bloggar mer senare kanske och det kommer ett tidsinställt klockan 12.00 så Japp. Men vi hörs, kram linn


Oj! Vad klockan var mkt...

Hejsan!
Nu på lovet somnar man typ vid 00.00 - 01.00 och det gör så man vaknar apa sent. Jag typ vänder lite på dygnet.. Typ ett kvarts varv... Hehe svårt att förklara men jag hoppas ni förstår!
Btw det var inte det jag tänkte snacka om i detta inlägg utan vad jag ska göra idag! Och jag tror jag ska bara vara hemma och chilla, läsa lite och gå till biblioteket här nere på torget och lämna tillbaka en bok... Viktigt viktigt, nej men den ska vara återlämnad idag :-P

Så ser min dag ut, Kram Linn<3


Bio!!

Hejsan idag var jag och såg på bio med Rebbe!! Vi såg "berättelsen om pi" den var faktiskt riktigt bra! Lite seg i början men sen var den jättespännande :-D
Tack för mig, Linn!
(I förra inlägget menar jag inte att de bara får dåliga kommentarer men det var riktat mot det!)


Äta lunch nu!!

Hej hej!
Vi hoppar över frukost och går direkt på lunch! Haha jag vaknade 12 så ja... Det bara blev så!!
Men vi hörs, kram Linn


RSS 2.0