Snart kommer pappa!!

Hejsan svejsan där ute, snart kommer pappa för att hämta mig, ska nämligen till hnm idag, tror jag sa det igår men Aja, jag kan säga det igen om ni vill!? ;D
Men nu tror jag att jag ska sluta, hejdå


Skola nurå!

Tjenare!
Nu ska jag gå upp från soffan och försöka klä på mig mm... ORKAR INTE!!! Nej men allvarligt man blir så seg när det är sovmorgon, men Aja det är fredag iaf ;P haha men ska till pappa idag men det blir nog mest plugg... I helgen, Gud vilken kul helg (vi har ju som sagt prov på måndag)
Men ja, har inte så mkt mer att säga så bloggar senare dårå!!
See ya!! //LiNn


Grattis pappa!!

Hej hej!!
Ville bara säga att pappa fyller år idag så grattis igen pappa om du ser det här, ses imorgon!!

Men nu blir det annat snack, på måndag är det bajsprooooov. Det är i so, så får ta med till pappa..! Sen är du ju dans blablabla på lördag, men det kommer fler inlägg innan dess så ni får Veta mer då!!
Men ses /linn


Sista dansen

Hej hej!!
Idag är det sista danslektionen, är riktigt spänd och nu får ju alla ta med sig familjen, vännerna mm. Jag ska ta med mamma. Men aa och simningen gick bra och allt, men det var det jag tänkte säga men vi hörs!!


Simma idag!!

Ja, hej idag ska jag och alla tjejer i sexan åka och simma på erikdahlsbadet, är väll inte så jättetaggad kunde inte sova igår kväll, vet inte vrf så somnade vid 01.00.. Jobbigt men ibland så kan man inte sova. Men det som är bra med att vi ska simma ät att det finns ett äventyrsbad och det är kul!!!! :D
Men måste gå nu, see ya!! //Linn


Everyday is a special day!!

Hej hej!!
Idag så va det skola som vanligt.. Inte så mycket att säga om det, vi hade spanska, so mm. Men snart vet inte när så ska jag och mamma åka till vby och köpa en ny jumpapåse till mig för min förra gick sönder när jag sprang till dansen (den fastnade i spärren), försökte sy fast det som höll på att ramla av men det gick verkligen inte så snart ska vi åka och köpa de tror jag..!
Men ja, nu ska spela instagram!! Haha
See ya!! /linn


Ska sova nu!

Hejsan på dejsan!!
Nu ska jag sova och min dag har varit skojsig!
Jag har varit hos min kompis Lollo med mina andra friends, Amanda, Ella och Felicia. Vi hade jättekul och jag och Felicia gjorde bort oss lite.. Det är en lång historia så jag orkar inte berätta sry sry..!
Men så hade vi engelskaprov idag oxå, Shit vad det va svårt!! Man fick typ ingen tid och så va det svåra frågor men man får väll hoppas på det bästa. Nu är det bara att plugga SO. Har SOprov på måndag nästa vecka, veta inte hur jag ska hinna klart med instuderingsfrågorna, usch vill inte ens tänka tanken, kan Fredrik inte flytta fram de en vecka..
Aja måste sova nu så gonatt //linn<3


Middag, prov...

Hejsan hejsan!!
Nu ska jag äta middag, fläskfilé med pommes, mums!! Sen ska jag plugga engelska är det tänkt har nämligen grammatikprov imorgon... Hoppas det inte är för svårt...
Men jaja, har arbetat med lite svenska nu när jag kom hem från skolan, okej det var ett tag sen men men!
Men nu ska jag äta så vi ses!
See ya!! /Linn


Skola nu jaow!!

Tja tja!!
Nu är jag i skolan och vi ska ha matte!! Jaa Gud vad kul... Nooot!!
Men sen är det mentors tid och sen sloot!! (=slut)
Men börjar nu så bloggar sen... //linn<3


Skola?

Hej tjena!!
Idag är det ju skola men jag vet inte om jag ska gå... Så skola? Men jag tror det för jag mår mkt bättre idag än igår.
Men Aja har inte så mkt mer att säga //linn


Ö&B

Hej hej, snart ska jag och mamma gå till Ö&B och handla lite saker, jag vill blandannat ha en julkalender! Nu kanske ni tänker: "det är väll bara att gå till vilken mataffär som helst och köpa en kalender" men nej så är det icke! För jag tål nämligen inte chokladen i dem, eller jag får typ utslag i ansiktet. Men på Ö&B har de en godis kalender och den ska jag nog köpa!! Aja vi ses!! //linn


Förskyld..

Hej hej!
Sitter just nu i soffan med täcke och allt och myser. Skulle egentligen till min kompis Sara idag men eftersom jag är så förskyld så fick jag lov att stanna hemma... jag som tyckte det skulle bli så kul... Aja får väll vara hemma och chillaxa lite nej men xD. Jag fick en fråga om att jag skulle blogga om hundar så kan väll göra ett inlägg sen om min mosters hund, Celine. Ska iaf äta frulle snart. Det var jättekul igår hemma hos Ebba, vi sålde ljus. Det gick faktiskt ganska bra, men vi orkade bara sälja i en timme och vi fick 7 ljus sålda. Sen bakade vi pepparkakor, muuuums!! 
Haha, men nu ska jag sluta så inte inlägget blir flera mil långt, skojja! men vi ses, //Linn :-)

Till Ebba!!

Hej hej!
Snart ska jag gå till Ebba my friendo! Haha nej men vi ska sälja ljus så vi får in pengar till klasskassan. Det kommer bli funny!! ;D men ska börja göra mig i ordning nu ska nämligen gå 11.30, men vi ses ikväll eller nåt!
//linn<3


Natti natti

Jaja nu ska jag sova, varje dag är en speciell dag. Tänk på gårdagen dröm om morgondagen men lev idag! Det är väll ett passande citat? Haha men nu ska jag sova, godnatt och dröm sött!!
//linn <3 :)
(GAMMAL bild)


Its friday!!

Tjena Tjena!
Ja idag är det fredag som ni vet, eller?! ;) haha skoja!
Men det blir väll lite mys så här på kvällen eller senare dårå, men ska äta räkmacka till middag, kaaanskee!
Men ni får gärna kommentera vad jag ska skriva om (jag är säker på att ingen kommer kommentera ngt men endå) asså om ni vill att jag ska skriva ngt speciellt ni fattar!!
Aja vi ses, /linn :)


SOVMORGON ÄGER!!!!

Hej hej, haha idag är det sovmorgon skööööööööönt!!! Men jag gillar att gå upp tidigt endå för då kan man göra massa saker på morgon, men måste iaf gå och äta frukost, bloggar efter skolan!!
//linn


Glömde!!

Jo juste glömde säga i förra inlägget att mina Victorias Secret splashar har kommit så ska hämta de med pappa efter dansen!!
Aja nu måste jag gå //linn


Dance today!!

Hej hej!!
Idag är det dans som gäller är inte alls taggad, är typ stendöd(=jättetrött)men jag måste verkligen gå idag, missade ju förra gången så det är bara att åka dit!!
Men i skolan idag var det kunskapsprojekt och vi jobbar med Alfred Nobel och Nobelpriser... TRÅKIGT!!
Nej men nu måste jag gå... //linn
(Trött linn på bilden)


Ansikts mask!!


Hej, ledsen!!

Hej hej, jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har inte haft tid att blogga!!
Men om ca en timme är det skola ska gå till skolan med Felicia och i skolan idag har vi SO, NO, IDROTT, SPRÅK och MENTORSTID. På mentorstiden ska vi fika Nadja och klara har bakat, undrar vad...?
Men efter skolan ska jag plugga engelska... Halv trååk... Kanske stannar på fk-vallen en stund om det är många där...
Aja men nu ska jag fortsätta kolla på vakna med the voice, hejdå//linn :)


Målat naglarna!!

Hej hej!
Nu har jag precis målat mina naglar och det blev tema "flaggor" ni ser ju vilka på bilden här nedan. Inte Sveriges flagga dock haha :P men nu ska jag prata om dagen!
Jo, idag har det varit vanligt skola vi hade språk, matte, svenska, idrott och mentors tid, det roligaste va nog.. Idrotten fast det var väääldigt jobbigt, man fick mjölksyra i hela kroppen, uwää..!
Men nu ska jag städa undan efter mig och plugga lite engelska eller göra något annat skoj, haha fast plugga engelska är inte skoj!!! Jo lite, vi ska ha engelska grammatik prov på engelska, hoppas det går bra!! Håll tummarna för mig, ne skoja bara.
Idag fick vi tillbaka matteprovet, 3 fel och ett slarvfel, ehehe
Men nu ska jag städa, see ya! //linn<3


Min söndag!

Tjena tjena!!
Idag har jag varit med min kompis Rebbe, vi va i vby och fikade, jag tog en varm choklad med grädde, en hallongrotta och en cookie!! Rebbe tog samma. Det var iaf jättegott. Sen efter vi hade suttit och fikat ett tag och gått runt i vby (det har öppnat the body shop där, happy!!) så åkte vi hem till mig och va osociala, jag ritade färdigt min ipad som jag började på igår, hehe. Hade bara så tråkigt så jag bara började rita :P. Nu ska jag jobba lite matte, ligger lite i ofas så ska jobba så jag ligger lite bättre till, det är inte så jättefarligt, mamma och pappa om ni läser detta. Men då ska jag nog börja arbeta innan solsidan hinner börja, det vill man ju inte missa, ehehe :D
 
See ya! //Linn x)
Min fina ipad, ofc blogg.se appen är med!!

Sommaren med Göran!

Hejsan svejsan, typ nu börjar en film som heter sommaren med Göran och jag har aldrig sett den så det ska bli spännande, men det här blir sista inlägget för dagen tror jag!!
Hejdå!!! //Linn


Klar!!

Tjena!!
Nu har jag städat klart! Det gick bra, nu är det fiiiiiiint. Så snart blir dert godiiiis, jaow. me gusta!
men ska typ duscha snart, lite mindre kul... fast jag mååste
men aja har inget kul att skriva om så vi hörs väll antingen senare eller imörn då!!
 
HEJDÅ , big hug!!
gammal bild på mig :P
 

God morgon!!

Hej och godmorgon om man kan säga att det fortfarande är morgon xD
Men iaf idag är det storstädning som gäller här i lägenheten. Men först ska jag klä på mig mm, juste jag och mamma ska ut och springa sen, hon skulle bara dammsuga soffan! Haha
Men jag ska bara städa mitt rum och det går väll på en timme... Eller nåt sånt... Fort går det iaf..!

Men vi ses, puss & kram //linn (orkar inte lägga upp den där bilden med mitt namn igen)


Svenska prov mm snack..!

Tjena mors!!
Nu kollar jag på x-factor, myys... Men jag är hemma själv, mamma är hos en kompis och kommer hem vid 22.00 och Emil min brosa är hos en kompis så här sitter man... 4-ever alone...
Aja men på svenska provet gick det sådär men jag är rätt nöjd iaf, fick C men de flesta fick A B eller C, men är nöjd med ett C!
Aja ska kolla vid... FAN reklam... Åh dumma reklamen kom precis när jag skulle avsluta det här inlägget, Bajsköööööörv
Men aja, haha hejdå..! (Jag och my friend Ebba på bilden)


Håller på att baka!!

Hej hej!!
Nu håller jag på och bakar kolakakor!!
Måste ta ut de typ nu så måste dra!! Kort inlägg jag vet!


E på NO-provet

Hej hej!! Fick E på NO-provet, är väll helt okej men det kunde ju blivit bättre...
Nu har vi lunchrast och sen svenska och då får vi reda på svenska betygen, iiihhh!! Nervous (stavn?)
Men bloggar mer ikväll eller senare, hejdå!


Nervös... :o

Hej hej!! Idag är jag lite pirrig och nervös gör vi ska få reda på svenska och NO betygen, waaaa!! Men jag hoppas och tror att jag inte får F, men jag skulle helst av allt vilja få högre en E på de proven, fick E och D på SO provet och det va väll okej men det kunde ju ha blivit betydligt mkt bättre än vad det blev... Men aja, gjort är gjort!
Men nu måste jag sticka för att inte komma försent till skolan! Hejdå!


Morgon!!

Hej hej!! Nu är jag Påväg till skolan, vi har elevens val som första ämne sen so sen matte mm.
Är tvungen att hoppa dansen idag för jag ska på avslutnings fest hos min kompis Jojjo med fotbollen så hela laget kommer va där hoppas jag.
Men nu måste jag fortsätta gå för det är jobbigt att blogga och gå samtidigt men vi ses!!


Tummen upp!!

Tjenare!!
Idag var det skola och vi pratade om klassresa på mentorstiden och det var kul, alla kom med bra förslag. Men vi ska samla in pengar till 9:an... Så det är rätt lång tid kvar, 4 år sådär... Hehe
Men så hade vi NO och so oxå. På so:n jobbade vi med instuderings frågor till nästa so prov som är om typ 2-3 veckor! På NO:n hade vi svamp-redovisning och det tog hela lektionen. Det var jättejobbigt för vi har fått 8 punkter som vi skulle plugga in om svampar tills idag och en svår var om lavar och den ville jag inte ha!! Och vilken får jag.. LAVAR OFC!! Fick typ panik och bara, äm det är en svamp som samarbetar med äm en alg, och så höll det på, men det gick hyfsat i alla fall...
På gympan hoppade vi bock, finns inte så mkt att såga om det..!

TUMMEN UPP!! För jag ska äta tjockis mat idag!! Nej men mamma lovade att jag skulle få gå till grillen och köpa pommes och det ska jag göra, pommes med korv!! Grillen här vid mig gör underbara pommes..!

Aja nu ska jag sluta så att det här inlägget inte blir längre än vad det redan är *host host* men vi ses //linn


Mat strax!!!

Hej hej!!
Det här blir ett snabbt inlägg för jag ska typ äta nu sen blir det plugga lite svampar igen, gjode det förrut oxå. men aja måste dra

Bild nu...

Hej hej!!
Nu är det bild som gäller.. Snyft, hatar bild, det är så tråkigt!!
Sen är det matte och sen slut, men nu börjar vi så hejdå//linn<3


Fotbolls träning, next!!

Hej hej!!
Strax så är det fotboll, eller okej om en och en halv timma men endå!
Första ska vi äta middag, det blir gulaschsoppa, mums!! Tror inte jag kommer hinna blogga mer idag! Måste plugga svampar och duscha mm.
Men vi ses imorn om inte annat//linn


Godnatt på er!!

Hej!!
Nu är det sovtime för lilla linn, nej jag skoja men jag ska iallafall strax sova. Imorgon är det ju måndag och skola, igen....
Men Aja, the life its the life, så det är bara att gilla läget jaow, men ska sova nu så vi hörs!!
/linn


Victoria´s Secret

Morsning korsning!!
 
Igår bloggade jag inte så jättemkt men det var för jag va typ inte hemma på hela dagen. Jag köpte en Victoria´s Secret mist/splash, sheer love heter den och den luktar ljuvligt. Det var en för 150 och två för 250 väldigt billigt faktiskt! Men jag köpte bara en. Men nu idag var jag och pappa inne på Ebay och beställde VS body splash/mist (det gick inte att beställa från den offeciella hemsidan, de kunde typ inte frakta vätska) vi beställde 6 stycken och de kommer om ca 3 veckor, ORKAR INTE VÄNTA!!!!!!!!!!!
Men blev dock lite besviken på Sheer Love för den luktade nästan som min Hollister mist fast den här var mkt sötare, men det var mitt eget fel... :-/ Men aja thats the life!
 
Men nu måste jag dra

Mode-test!!

Beskriv din stil med 3 ord. Svart, Hollister och vardaglig
Vad innebär mode för dig? Asså det beror på, om jag tycker något som är trendigt är fult, då köper jag inte det!
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Hollister, Abercrombie, Gina tricot, Monki, ja många!!
Shoppar du second hand? Nej, har typ aldrig gjort...
Vilken är din favoritdesigner? Vet inte...
Hur mycket shoppar du för i månaden? Olika...
Dyraste plagget respektive billigaste? Dyraste: Min OP och A&F kofta billigaste: kanske nån tröja
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Nej, jag tror att jag kommer behöva tänka lite mer ekonomiskt, men kanske ;D
Brukar du tröstshoppa? Neej!
Högklackat eller lågklackat? lågklackat, lugnt..!
Vilken är din drömväska? OMG! En ryggsäck från asseccorize!!
Vilket blir ditt nästa köp? Oj, det vet jag inte..
Vilka är dina stilikoner? dont know!!
Favoritplagg just nu? en hollister tröja
Favoritaccessoarer? VÄSKOR
 

Morning!!

Hejsan på er!!
 
sovit gott??
 
Det har jag gjort iaf, sovit som en stock fast jag gick upp för att dricka en gång.
Men idag ska jag och pappa göra nånting xP coolt va!! Nej jag skoja men vi skulle typ på några ärenden, sen vet jag inte riktigt... :)
 
Men jag måste tipsa er om ett spel!! Hay Day!! Det är så kul, man blir liksom beroende, not good. Jag geekar det fett mkt... tyvärr :-/ Men jag tror jag kommer tröttna snart... om typ en vecka... eller år... eller aldrig...  
 
Bara så att ni vet så är min header tillfällig det kommer en ny troligtvis på tisdag, då ska min kompis hjälpa mig med den :D
 
Aja ska sticka nu, ses!!

X factor!!

Heeeej alla!!
 
peace out..
 
Nu är det X factor som gäller och dett är fett bra! Jag tycker det är dåligt att Oscar åkte ut förra veckan, han var ju programmets höjdpunkt, men nu får man väll heja på Awa och J.E.M. Jag tycker faktiskt inte att Malcolm är så bra,  alla ba: OMG, jag såg Malcolm B, OMG!!, ja ba, Och?? Men aja alla är olika så man får ju tycka vad man vill, luften är fri :P
Imorgon skulle jag på spökrunda med mina kompisar, det är i ett stall som några av dem rider på. Men sen så bestämde jag mig för att hoppa det, är ju allergisk, så det skändes bäst att stanna hemma. Pappa skulle göra några ärenden, så får väll hänga med honom dårå... 
 
Ska fortsätta kolla på X factor nu, see ya

Mot pappsen!!

Hej hej!!
Strax kommer pappa att ringa och då ska jag åka till honom över helgen, är hos honom var tredje helg. Men vi ska nog handla mat innan vi åker hem till honom för det brukar vi alltid göra ;D
Men Aja ska sluta nu, kanske bloggar senare, ikväll!! /linn<3


Tv

Hej, nu kolla jag på TV. Det är böda camping, ganska dåligt faktiskt men efter så ska jag se HELA SVERIGE BAKAR!!! Missade förra veckan men jag tror inte det gör så mkt!

Men nu ska jag fortsätta kolla!!/linn<3


KPD=kläder på dansen...

Jag har:

Byxor: mjukisbyxor från hollister, 309 kr (rea)

T-shirt: röd och blå oxå från hollister, ca 200-300 kr

Aja men ska snart sticka, när min kompis ringer, vi åker tsm ;D
/linn<3


Skolan, lunch..

Hej hej!!
Nu är det lunch och det blev någon konstig kycklingpytt! Men jag fick lite lassange av Nadja för det va typ rester från igår och jag orkade inte gå och ställa mig i kö.. Haha lat som man är :P
Men när jag kommer hem ska jag väll äta och byta om oh sen blir det dans, det är jättekul, går på kindahls om någon vet vad det ligger/är ;D

Aja men nu måste jag gå, ses/linn<3


hej hej...

Tja, jag heter Linn och är 12 år. Det här är min nya blogg isf lolliz.blogg.se, jag kommer ha kvar den så jag kan kolla på gamla inlägg nångång, det kan ju va kul. 
Men för er nya läsare så gillar jag att spelar fotboll, dansa, blogga, shoppa och vara med kompisar. Här kommer lite mer om mig:
 
  • Gillar inte Ben & Jerrys
  • Vill ha en systemkamera i julklapp 
  • Märkesnörd...
  • Älskar JB
  • Galen i lipsyl och läppbalsam
  • Jag geekar Hay Day
  • Tuggummi freak!
  • Hatar ljudet av dammsugare, varje gång jag dammsuger sätter jag på mig hörurar och lyssnar på musik på högsta volym annars blir jag galen på dammsugaren!
  • Shopping is my thing
  • Älskar ordet JAOW
  • diggar William Spetz
 

Nu har ni fått mycket med info om mig xD Men vi ses i nästa inlägg //Linn<3

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0